Fogva tartotta, többször megerőszakolta és minden nap megverte a volt barátnőjét

bűnügy
2020 november 11., 07:49

Az Érdi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen, aki rendszeresen verte és megerőszakolta barátnőjét.

A vádirat szerint a férfi élettársi kapcsolatot létesített a nővel, aki még tanulmányait is félbeszakította miatta. Az első aggasztó körülmény az volt, amikor egy hónap múlva a férfi elemelte az alvó sértett mellől a mobiltelefonját és azt eladta.

Az ezt követő két hónapban a férfinél erős hangulatingadozások és dühkitörések is jelentkeztek, és napi szinten verte a nőt törökbálinti otthonukban. Azért, hogy a nő ne tudja elhagyni, a személyi iratait és bankkártyáját is magánál tartotta. Ebben az időszakban a félelemben élő nőt többször is szexre kényszerítette bántalmazással, illetve fenyegetéssel. A férfi az együttlétek során is pofozta és ütötte a sértettet.

A végsőkig megfélemlített, éhes és kimerült nő kétségbeesésében végül az egyik reggel – kihasználva, hogy a férfi még alszik – mindenét hátrahagyva elmenekült. A törökbálinti utcákon bolyongó nő végül elájult, mentőt hívtak hozzá.

Az Érdi Járási Ügyészség szexuális erőszak bűntette, kapcsolati erőszak bűntette és lopás vétsége miatt emelt vádat a férfi ellen.