15 éves Audiját 20 éves Mercedesre cserélte Pintér Sándor

Közzétették a kormány néhány tagjának javadalmazásáról szóló dokumentumokat a kormany.hu oldalon, az Mfor pedig kiszúrta, hogy a 2018-as választások után kapott 2005-ös Audi A8-asát még régebbi autóra, egy 2000-es évjáratú S-osztályú Mercedesre cserélte Pintér Sándor belügyminiszter.

Az Mfor megjegyzi, a politikai felsővezetők az elmúlt években Skoda Superb-et vagy Skoda Kodiaq-ot kaptak személyes használatra, a legújabb, 2018-as, 2019-es évjáratúakat. Pintér úgy tartott ki eddig a régi Audi A8 mellett, hogy több kormánytag közben már kétszer kapott új autót.

Fotó: Ács Dániel

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.