A NER kedvenc rendezvényhelyszíne lett a Puskás Aréna

A NER kedvenc rendezvényhelyszíne lett a Puskás Aréna, az elmúlt egy évben ötven bulit tartottak itt, derül ki a stadiont üzemeltető Nemzeti Sportközpontoktól (NSK) irataiból, amit a Magyar Hang szerzett meg.

A legtöbb esetben nem is sporteseményeket tartottak az arénában, hanem céges évzárókat és konferenciákat a VIP termekben.

Tartott itt rendezvényt a NER köreiből:

  • a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe, és a stadion megépítésében is részt vevő ZÁÉV Zrt. 3,6 millió forintért,
  • a Miniszterelnöki Kabinetiroda 1,1 millió forintért,
  • a Kiemelt Kormányzati Beruházások Központja 200 meghívottal 1,5 millió forintért egy évzárót és egy sporteseményt 3 millió forintért,
  • a NER közeli Balásy Gyula cégének, a Moonlight Event-nek évnyitó és évzáró bankettjét összesen 25 millió forintért.

Szintén tartott még az arénában rendezvényt: a Magyar Labdarúgó Szövetség, az Antenna Hungáriá, a Magyar Birkózó Szövetség, a Széll Kálmán Alapítvány, a Magyar Esport Szövetség.

Ezekből a rendezvényekből összesen 184 millió bevétele származott a Puskás Arénát üzemeltető Nemzeti Sportközpontoknak.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.