Kutyamétertérképen csekkolhatjuk, hogy meddig sétálhatunk este 8 után a kutyánkkal

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Egy programozó elkészített egy olyan térképet, ami megmutatja a lakhelyünktől számított 500 méteres távolságot, amin belül még büntetlenül sétálhatunk a kutyánkkal este 8 után.

Müller Zsolt programozó fejlesztette ki a Google térkép alapú kutyamétertérképet, amiben a saját címünkre rákeresve pontosan berajzolja az 500 méter sugarú kört, ameddig elmehetünk. Ez azért is nagyon hasznos, mert a kijárási tilalom első éjszakáján megbüntettek 5 kutyasétáltató, akik 500 méteren túl merészkedtek.

A programnak egyelőre annyi hibája van, hogy naponta maximum pár tízezer lekérést képes kiszolgálni, ezért ha nem működik, akkor másik nap kell próbálkozni. Mobilról nézve ezt a linket lehet használni. (via Telex)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!