A vadonban éjszakázni is para, de a legváratlanabb, ha végre valaki arra kiváncsi, hogy érzed magad

A kéTTé alapítvány 2004 óta szervez vadon- és kalandterápiás táborokat. A módszer lényege, hogy hagyományos terápiás eljárásokat kombinálnak természetben elvégzett feladatokkal, kihívásokkal és tanulással.

Rákár-Szabó Natália és férje, Szabó Gábor Timur 6 éve találkoztak először azokkal a fiatalokkal, akikkel idén is több napot tudtak a természetben tölteni. Ez volt az első közösségi finanszírozásból létrejött táboruk. A csapat a Hidegkúti Turistaházból indult az erdőbe.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.