Kihívója akadt az embernek, aki az országban a legjobban utálja a Fideszt

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Mint ismert, egy igazi hypebeast az október 23-i tüntetésen tetőtől talpig Fidesz-ellenes ruhákban jelent meg. De most lehet, hogy akadt valaki, aki elveheti tőle az ország legkevésbé fideszes emberének címét.

Fotó: b̶w̶t̶m̶s̶ libernyák/Twitter

Szombaton ugyanis a 4-6-os villamoson felbukkant egy úr, aki olyan digitális DIY-maszkban utazott, amin az O1G felirat futott színes fényújságként.

Egy érdeklődő utastársának elmondta, hogy ilyet vásárolni nem lehet, de elmagyarázta neki, milyen alkatrészeket érdemes rendelni hozzá.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Kapcsolódó