Kihívója akadt az embernek, aki az országban a legjobban utálja a Fideszt

Mint ismert, egy igazi hypebeast az október 23-i tüntetésen tetőtől talpig Fidesz-ellenes ruhákban jelent meg. De most lehet, hogy akadt valaki, aki elveheti tőle az ország legkevésbé fideszes emberének címét.

Fotó: b̶w̶t̶m̶s̶ libernyák/Twitter

Szombaton ugyanis a 4-6-os villamoson felbukkant egy úr, aki olyan digitális DIY-maszkban utazott, amin az O1G felirat futott színes fényújságként.

Egy érdeklődő utastársának elmondta, hogy ilyet vásárolni nem lehet, de elmagyarázta neki, milyen alkatrészeket érdemes rendelni hozzá.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Kapcsolódó