Nyugdíjasokat toboroznak, hogy teszteljenek koronavírus-gyanús embereket

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A Pesti Hírlap írta meg, hogy egy nyugdíjas szövetkezet PCR-mintavételre egészségügyi tapasztalat rendelkező munkatársakat toboroz nyugalmazott egészségügyi dolgozók körében.

Szijjártó Péter koronavírusra tesztelik, ekkor még negatív lett az eredmény, de a külügyminiszter azóta megbetegedett.Fotó: Szijjártó Péter/Facebook/Borsos Mátyás/KKM

Azt írják, mindennap lenne munka, a bér nettó 1500 forint/óra lenne. A hirdetés szerint legveszélyeztetettebb korosztályban lévő nyugdíjasoknak a legbiztonságosabb védőfelszereléseket adják, és mindennapos dolgozói szűrővizsgálatot is biztosítanak.

Részleteket a lapnak november 20. utánra ígértek. (Pesti Hírlap)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!