Palimadár bekasztlizva

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Vasárnap 8 óra körül egy férfi telefonált be a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányságra, hogy az M35-ös autópályán vadelütés történt.

A Hajdúböszörményi Autópálya Alosztály munkatársai a helyszínre siettek, ahol egy röpképtelen egerészölyvet találtak az úttesten. A rendőrök a bajba jutott védett madarat megfogták.

Egerészölyv a pácbanFotó: police.hu

Az állatot betették a szolgálati gépkocsiba, és beszállították a Hortobágyi Madárkórházba. Az állatkórház munkatársai átvették az egyenruhásoktól a sérült állatot, ami most gondos kezek között lábadozik – írja a police.hu.

Palimadár bekasztlizvaFotó: police.hu

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!