A Fox Newson bocsánatot kértek egy halott szavazós történet miatt, ami nem volt igaz

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A Fox News sztárműsorvezetője, Tucker Carlson bocsánatot kért műsorában, amiért azt állították egy halott férfiról, hogy a nevében szavaztak az idei elnökválasztáson. Kiderült, hogy a történet nem volt igaz, az elhunyt georgiai férfi özvegye volt az, aki szavazott.

„Vannak jó híreink, és bocsánatkéréssel is tartozunk. Egy ember, aki szavazott múlt héten, nem volt halott”, mondta a műsorban Carlson, hozzátéve, hogy szerinte sok más halott ember nevében ettől még szavaztak, de konkrétan James Blalock esetében ez nem volt igaz.

Blalock özvegye, Agnes Blalock megtartotta a házassággal felvett nevét (Mrs. James Blalock), így szavazott, a helyi hatóságok is tisztázták ezt.

Az amerikai jobboldalon Trump veresége óta erősen tartja magát a magyarázat, hogy az elnök halottak nevében leadott szavazatok miatt bukta el a választást, bár ezt tényekkel nem sikerült alátámasztani

Tucker Carslon néhány napja már arról beszélt nézőinek, szerinte voltak „választási csalások”, de nem annyi, hogy az érdemben változtatott volna az eredményen.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!