Tartós, sűrű ködre figyelmeztetnek az ország keleti felében

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Csütörtök virradóra sűrű köd borította be Magyarországot. Az Országos Meteorológiai Szolgálat figyelmeztető előrejelzése alapján ez a sűrű köd az ország keleti részén, Bács-Kiskun és Csongrád-Csanád megyék kivételével tartóssá is válhat, vagyis ma Budapesttől Debrecenig, Miskolctól Békéscsabáig ne számoljanak napsütéssel.

Az ország északnyugati csücskében, Győr-Moson-Sopron megéyben a ködöt hamar kisöpri majd a viharos szél, itt ezért a meteorológia a 60-70 km/h-t meghaladó széllökések miatt adott ki figyelmeztető előrejelzést.

Ahol nem válik tartóssá a köd, ott egész szép, novemberhez mérten kifejezetten kellemes, inkább kora-, mintsem késő őszi időnk lesz napsütéssel, 7-13 fok közötti csúcshőmérséklettel. Egészen késő délutánig, amikor északnyugat felől felhősödés kezdődik, és egyre többfele lesz eső, záporeső. (Via Met.hu)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!