Tarajos sült fotózott egy kameracsapda Bócsán

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

"Hoppá, mit fotózott a kameracsapda Bócsán, november 18-án este?" - írta a Kiskunsági Nemzeti Park Igazgatóság Facebook-oldalán egy viralitásra érzékeny munkatárs, majd posztolta is ezt a képet

Fotó: Kiskunsági Nemzeti Park / Facebook

amin, ha kicsit megerőltetik a szemüket, valóban kivehetők egy tarajos sül körvonalai.

"A tarajos sül magányosan él" - folytatódik, immár kissé megrázóbb hangnemben a beszámoló. Az se véletlen, hogy akkor készült a kép, amikor alig látható rajta bármi: a tarajos sül éjszaka jár táplálék után. Mondjuk általában nem a Kiskunságban, mert leginkább Afrikában él, bár Olaszországban is élnek vadon példányai.

A nemzeti parkban lefotózott példány valószínűleg nem ilyen vadon élő példány, fogságból szökhetett meg.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!