Autóstul rontott a házba, elhajtott az ajtóval

Előfordul, hogy az ember 18 évesen elkövet olyasmit, amit aztán később vagy szégyell, vagy élete végéig dicsekszik vele.

Hogy ezzel hogy lesz az az angliai fiatalember, aki péntek este az Audijával előbb egy családi házba csapódott, majd a kocsijába ékelődött bejárati ajtóval távozott, valószínűleg még ő sem tudja.

Az eset a nyugat-yorkshire-i Dewsbury-ben történt, a rendőrök elkapták, közölték, hogy valamilyen szer hatása alatt állt, és keresik a szemtanúkat. A sofőr könnyebb fejsérülést szenvedett. (Sky News)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.