Autóstul rontott a házba, elhajtott az ajtóval

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Előfordul, hogy az ember 18 évesen elkövet olyasmit, amit aztán később vagy szégyell, vagy élete végéig dicsekszik vele.

Hogy ezzel hogy lesz az az angliai fiatalember, aki péntek este az Audijával előbb egy családi házba csapódott, majd a kocsijába ékelődött bejárati ajtóval távozott, valószínűleg még ő sem tudja.

Az eset a nyugat-yorkshire-i Dewsbury-ben történt, a rendőrök elkapták, közölték, hogy valamilyen szer hatása alatt állt, és keresik a szemtanúkat. A sofőr könnyebb fejsérülést szenvedett. (Sky News)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!