Cápa ölt meg egy férfit Ausztrália nyugati részén

Meghalt egy férfi Ausztrália nyugati részén, miután megtámadta egy cápa az egyik népszerű partszakaszon,Cable Beach közelében. A strandot lezárták, a helyieket pedig arra kérték, kerüljék a vizeket. A cápát egyelőre keresik, de jelenleg még azt sem tudni, milyen fajú volt. Idén már ez volt a 22. cápatámadás Ausztráliában. (BBC)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.