Gyurcsányhoz igazolt át a Momentum Veszprém megyei képviselője

POLITIKA
2020 november 22., 09:50
comments 66

Benedek Szilveszter, aki tavaly ősszel még a Momentum listavezetőjeként jutott be a Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésébe, szombaton Gyurcsány Ferenc élő videójában jelentette be, hogy kilépett a Momentumból, és csatlakozott a Demokratikus Koalícióhoz. Azt mondta úgy látta, hogy itt tud a legtöbbet tenni „egy hatékonyabb, sikeresebb és igazságosabb mezőgazdaságért és agrárpolitikáért”.

photo_camera Gyurcsány Ferenc és Benedek Szilveszter bejelentik a kollaborációt

Benedek jól átgondolt és őszinte döntésnek nevezte az átigazolást. „Azt láttam egyértelműen, hoyg azért az agrárprogramért, amiről beszéltünk, a Demokratikus Koalíció közösségében sokkal többet tudok tenni, és ez beleágyazódik egy tágabb értelemben vett gazdasági és társadalompolitikai programba is” - mondta. Szombaton hivatalosan is kilépett a Momentumból, így mostantól a megyei közgyűlésben a DK színeiben folytatja a képviselői munkáját. Mostantól ő vezeti a DK agrárkabinatjét.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.