Gyurcsányhoz igazolt át a Momentum Veszprém megyei képviselője

2020 november 22., vasárnap 9:50
78

Benedek Szilveszter, aki tavaly ősszel még a Momentum listavezetőjeként jutott be a Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésébe, szombaton Gyurcsány Ferenc élő videójában jelentette be, hogy kilépett a Momentumból, és csatlakozott a Demokratikus Koalícióhoz. Azt mondta úgy látta, hogy itt tud a legtöbbet tenni „egy hatékonyabb, sikeresebb és igazságosabb mezőgazdaságért és agrárpolitikáért”.

Gyurcsány Ferenc és Benedek Szilveszter bejelentik a kollaborációt

Benedek jól átgondolt és őszinte döntésnek nevezte az átigazolást. „Azt láttam egyértelműen, hoyg azért az agrárprogramért, amiről beszéltünk, a Demokratikus Koalíció közösségében sokkal többet tudok tenni, és ez beleágyazódik egy tágabb értelemben vett gazdasági és társadalompolitikai programba is” - mondta. Szombaton hivatalosan is kilépett a Momentumból, így mostantól a megyei közgyűlésben a DK színeiben folytatja a képviselői munkáját. Mostantól ő vezeti a DK agrárkabinatjét.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt