Bevándorlók focikupájára is gyűjtenek Ferencvárosban

jótékonyság
2020 november 24., 16:19

A Ferencvárosi Közösségi Alapítvány idén is kiválasztott három támogatásra érdemes ügyet, amiknek online közösségi gyűjtést szerveznek.

1. A MÁSZÍNHÁZ olyan produkciókat hoz létre, melyekben együtt dolgoznak ép és sérült színészek „Előadásaink a sokszínűséget és elfogadást üzenik, egyes tagjaink egyéni adottságaira építve, de közösen alkotva. A befogadás öröme most végre minket is megillet, amikor hónapokig tartó otthontalanság és a járvány miatt elmaradt tavaszi évad után, Ferencváros önkormányzata játszóhelyet adott nekünk a kerületben. Most azon dolgozunk, hogy az Élő Adás adományainak köszönhetően, az új bérlemény felújítása után, új otthonunk ne csak színházi műhelyként, de a kerületiek közösségi- művészeti találka helyeként is szolgáljon.”

2. „Nagy vágyunk, hogy az Élő Adás kampányban kapott pénzből a 2021-es Menekültek Világnapján – ebben a futball hagyományaira méltán büszke kerületben – egy színes, barátságos hangulatú, amatőr és profi játékosokkal is kiegészülő, a közönséggel együtt ünneplő Befogadó Focikupát rendezzünk.” Írja az Artemisszió Alapítvány.

3. A TAMI Szociális Egyesület rendszeres közös főzéssel egybekötött kézműves, edukációs programokat, motivációik fejlesztéseket szervez az ország egyik legnehezebb helyzetben lévő magyar falujában, Tarnabodon.

Itt lehet csatlakozni

November 25-én este 6-tól online ünnepséggel zárul a gyűjtés:

Ide várják mindazokat a magánembereket, vállalkozókat és nagyvállalati képviselőket, akik adományaikkal hozzájárulnának mások életének könnyebbé, boldogabbá tételéhez! Kortes beszédet mondanak az esten: Veiszer Alinda újságíró, Lackfi János költő és M. Dénes Tamás sportriporter.