Nem az ablak koszos, csak köd van

Reggelre az egész országban köd képződött, de a met.hu szerint ez és a rétegfelhőzet napközben fokozatosan csökken majd, így délután már napsütéssel is találkozhatunk. Kivéve északkeleten, mert ott tartósan borult, párás, helyenként pedig ködös maradhat az idő. 

Számottevő csapadék nem valószínű, a szél se nagyon lesz, a legmagasabb nappali hőmérséklet 2 és 8 fok között alakul, csak a nagyon ködös tájakon lesz 5 fok alatti hideg. Késő estére többnyire -2 és +2 fok közé hűl le a levegő.

(met.hu)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.