Még egy hétig tarthat a hideg, utána a megszokottnál melegebb lehet az év vége, így a karácsony is

A met.hu-n közzétették a 2020 négy utolsó hetére vonatkozó, úgynevezett “várható európai hőmérsékleti és csapadék anomáliát”. Ez azt mutatja meg heti bontásban, hogy milyen eltérések várhatók a 20 éves európai modellklímától. 

Bár egy előrejelzés annál pontatlanabb, minél hosszabb távra szól, a Középtávú Időjárás-előrejelzések Európai Központjának prognózisa szerint a jövő hét a nagy átlagnál még hidegebb lesz, 

a rákövetkező három viszont egyaránt valamivel  langyosabb időt hoz a szokásosnál. 

Karácsony előtt egy héttel az évszakhoz kifejezetten meleg idő ígérkezik

de karácsony hetében is magasabb hőmérséklet várható az ilyenkor megszokottnál:

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.