A belga sajtó egy lemondott magyar képviselőt emleget a brüsszeli szexpartival kapcsolatban

SZEX
2020 december 01., 11:21

Péntek este a brüsszeli rendőrség egy 25 fős szexpartin ütött rajta egy belvárosi épület első emeletén. A főleg férfiakból álló csoportot a kijárási korlátozások megszegése miatt bírságolták meg.

A La Dernière Heure beszámolója szerint több diplomata és egy európai parlamenti képviselő is részt vett az orgián. Az utóbbi állítólag az ereszcsatornán próbált elmenekülni, de a rendőrök elkapták. Ekkor a mentelmi jogára hivatkozott. A lap szerint a helyszínen a rendőrök drogokat is találtak.

photo_camera Fotó: HLN

A legnépszerűbb belga lap, a HLN cikkében pedig egy fideszes képviselőt emlegetnek, aki meglepetésszerűen már le is mondott a mandátumáról.

link Forrás

Ezzel a lap Szájer Józsefre utalhat, aki vasárnap közölte, hogy a nap folyamán benyújtotta a lemondását David Sassolinak, az Európai Parlament elnökének, döntése egy „hosszabb ideje tartó gondolkodás végére tesz pontot", mert egy ideje a napi politikai küzdelemben való részvétel egyre nagyobb lelki megterhelést jelentett számára.

Szájert a magyar és a belga számain is kerestük, sikertelenül.

Jaume Duch Guillot, az EP szóvivője a 444-nek annyit mondott, hogy a rendőrség egyelőre nem tájékoztatta a parlamentet az incidensről, így ők is csak annyit tudnak, amennyi a sajtóban megjelent. (The Brussels Times/HLN)