Megszólalt a férfi, aki a szexbulit szervezte, ahol elkapták Szájer Józsefet

Reggel 4 hírlevél
Amit 2021-ben tudni kell, minden reggel.

Exkluzív interjút adott egy belga lapnak David Manzheley, a fiatal doktorandusz, aki azt a bulit szervezte pénteken, ahonnan Szájer József végül véres kézzel, hátizsákjában droggal próbált elmenekülni - írja a Blikk. Manzheley állítja, eredetileg csak tíz embert hívott meg, de végül többen elhozták a barátjukat, így felduzzadt a létszám. Szájer meg sem volt hívva a buliba, ő is egy ismerősén keresztül érkezett az orgiára.

A házigazda szerint a rendőrök nem voltak túl kedvesek velük. „Nagyon gorombán viselkedtek, sértegettek minket. 

Mégis hogyan tudtuk volna odaadni az igazolványainkat olyan gyorsan, amikor alsónadrág sem volt rajtunk?” 

- teszi fel a jogosnak tűnő kérdést Manzheley. „Csak iszogattunk, mint egy kávézóban, és persze, közben a vendégek egymással szexeltek. Nem hiszem, hogy ez büntetést érdemel” - panaszolja a házigazda.

A szexpartira a szomszédok hívták ki a rendőrséget, akik a járványügyi rendelkezések megsértése miatt vonultak ki. A Fidesz EP-képviselője a helyszínről véres kézzel, hátizsákjában droggal, az ereszcsatornán keresztül próbált elmenekülni, de a rendőrök elfogták. A belga lap azt írja, Szájer meztelen volt, amikor elkapták.

Korábbi hírek arról szóltak, hogy a buli helyszíne egy melegbár volt, valójában azonban a fentebb nyilatkozó úr emeleti lakásán, ami történetesen egy melegbár fölött van.

Szájer vasárnap lemondott mandátumáról, de akkor még nem beszélt sem orgiáról, sem drogról. Hétfőn közleményben ismerte el a történteket, később ebbe a közleménybe bekerült egy újabb rész is, melyben bocsánatot kért családjától.

2013-as indulásunk óta 2021 lesz a 444 történetének legfontosabb éve. Hamarosan teljesen megújulunk, és teszünk egy nagy lépést arra, amerre a világ legjobb újságjai haladnak. A minden eddiginél színvonalasabb, tartalmasabb cikkek, videók, podcastok felé, egy olyan üzleti modellben, ami hosszú távon is garantálhatja a függetlenségünket, és ezért rátok, az olvasóinkra támaszkodik.

Csak veletek szövetségben tudunk túlélni és erősödni, ezért hoztuk létre a Kört azok számára, akik szívesen csatlakoznának a 444 közösségéhez, és támogatnák a munkánkat. A technikai fejlesztés zajlik, a feladat nem kicsi, minden erőnkkel azon vagyunk, hogy mihamarabb a végére érjünk. És közben olyan nagy dobásokra is van időnk, mint legújabb dokumentumfilmünk, A gyilkosok emlékműve.

Csatlakozz a 444 Körhöz, a független, minőségi sajtó támogatóinak közösségéhez!

Ha pedig már korábban csatlakoztál hozzánk, de úgy érzed, rászolgáltunk a további támogatásodra, itt tudsz segíteni.

Köszönjük!!444!!!