Megszólalt a férfi, aki a szexbulit szervezte, ahol elkapták Szájer Józsefet

elnézést
2020 december 02., 05:30

Exkluzív interjút adott egy belga lapnak David Manzheley, a fiatal doktorandusz, aki azt a bulit szervezte pénteken, ahonnan Szájer József végül véres kézzel, hátizsákjában droggal próbált elmenekülni - írja a Blikk. Manzheley állítja, eredetileg csak tíz embert hívott meg, de végül többen elhozták a barátjukat, így felduzzadt a létszám. Szájer meg sem volt hívva a buliba, ő is egy ismerősén keresztül érkezett az orgiára.

A házigazda szerint a rendőrök nem voltak túl kedvesek velük. „Nagyon gorombán viselkedtek, sértegettek minket.

Mégis hogyan tudtuk volna odaadni az igazolványainkat olyan gyorsan, amikor alsónadrág sem volt rajtunk?”

- teszi fel a jogosnak tűnő kérdést Manzheley. „Csak iszogattunk, mint egy kávézóban, és persze, közben a vendégek egymással szexeltek. Nem hiszem, hogy ez büntetést érdemel” - panaszolja a házigazda.

A szexpartira a szomszédok hívták ki a rendőrséget, akik a járványügyi rendelkezések megsértése miatt vonultak ki. A Fidesz EP-képviselője a helyszínről véres kézzel, hátizsákjában droggal, az ereszcsatornán keresztül próbált elmenekülni, de a rendőrök elfogták. A belga lap azt írja, Szájer meztelen volt, amikor elkapták.

Korábbi hírek arról szóltak, hogy a buli helyszíne egy melegbár volt, valójában azonban a fentebb nyilatkozó úr emeleti lakásán, ami történetesen egy melegbár fölött van.

Szájer vasárnap lemondott mandátumáról, de akkor még nem beszélt sem orgiáról, sem drogról. Hétfőn közleményben ismerte el a történteket, később ebbe a közleménybe bekerült egy újabb rész is, melyben bocsánatot kért családjától.