A brüsszeli szexparti szervezője szerint a konkurencia nyomhatta fel

POLITIKA
2020 december 03., 06:57

Lebukása volt az első alkalom, hogy Szájer József részt vett David Manzheley szexpartijain. A 29 éves doktori hallgató a katalán La Vanguardiának adott videóinterjújában beszélt róla, hogy rendszeresen szervez a múlt péntekihez hasonló szexpartikat, amelyek a járvány előtt sokkal nagyobbak is voltak, rendre száz körüli résztvevővel. A járvány alatt ilyeneket persze nem szervez a korlátozások miatt.

link Forrás

Mint mesélte, a pénteki különleges buli volt, amin elvben csak olyanok vehettek részt, akik már átestek a covidon, így immúnissá váltak a betegségre. Azt is állította, hogy a rendőrök tájékoztatása szerint egy riválisa nyomta fel, hogy "több férfit csábítson át a saját bulijaira".

Manzheley szerint a rendőrök "papír és parancs nélkül" törtek rájuk, és indokolatlanul erőszakosak voltak. Éppen szexszelő embereket kezdtek zaklatni azután, hogy minden alap nélkül rájuk törtek és felforgatták a lakását. Közben állítása szerint homofób jelzőkkel illették a parti résztvevőit. "Tulajdonképpen az én partimat felhasználva támadták a homoszexuális közösséget. Az LMBT emberekre támadtak ezzel, itt Brüsszelben" - mondta.

A kérdésre, hogy Szájer visszatérő vendég volt-e, azt mondta, hogy a politikus most először vett részt partiján. (Via Partizán)