A Daily Showban is téma volt Szájer lebukása

POLITIKA
2020 december 03., 15:42

A Szájer Józseffel történtek továbbra is megállíthatatlanul terjednek a világsajtóban és az interneten: míg szerdán a Reddit egyik legnépszerűbb témája volt a melegellenes pártból érkező melegorgián lebukott magyar politikus ügye, csütörtökön már a Daily Show rövid napi összeállítása is vele foglalkozott.

link Forrás

A műsorvezető Trevor Noah a fenti videón nagyjából 1.40 körül terelte át a szót Szájerre, és ismét bebizonyosodott, hogy az igazán szórakoztató dolgok semmivel nem lesznek viccesebbek, ha viccelni próbálnak velük.

Az alapsztori ugyanis, hogy Szájer az ereszen át próbált meg menekülni a rendőrök elől, de aztán vérző kézzel, a táskájában egy ecstasyval kapták el az utcán, sokkal viccesebb, mint amit Noah még hozzá tudott tenni.

Előbb bejátszások segítségével röviden összefoglalta a történteket, majd gyengén viccelődött egyet azzal, hogy a rendőrséget elsőnek simán rendőrnek beöltözött sztriptízeseknek is nézhették a buliban, majd áttért arra, hogy ismét egy melegellenes politikus keveredett egy hasonló botrányba. Noah hangsúlyozza, hogy nem a meleg szex a botrányos, hanem hogy ezek az emberek azt állítják, hogy melegellenesek, és közben kiderül, hogy ők is melegek.

A végén még beszélt arról is, hogy sajnálja is ezeket az embereket, mert egy olyan társadalomban élnek, melyben annyira rémisztőnek tűnik felvállalni, hogy kik is ők valójában, hogy utálják magukat és másokat is emiatt, és emiatt aztán ilyen szélsőséges helyzetekbe keverednek, holott erre semmi szükség nem lenne. Noah szerint amúgy az esetek felében nem is a családi értékek védelméről van szó, hanem egyszerűen csak nem akarják az érintettek, hogy bárki randizzon az exükkel.