Bencsik András Szabó Tímeáról: Amilyen ronda, olyan gonosz

Az eddig megszokott kocsmai színvonalhoz képest is tudott újat hozni a Hírt TV hétfői, Sajtóklub című műsorában a Demokrata főszerkesztője. 

A műsorban Bayer Zsolt és három másik idősödő, keresztény-konzervatív férfi, Bencsik András, a Magyar Demokrata főszerkesztője, Gajdics Ottó, a Karc FM főszerkesztője és Néző László, a Mediaworks központi szerkesztőségének főszerkesztője szakértette meg Szabó Tímea személyiségét, politikáját, legutóbbi - a brüsszeli vétóról szóló - parlamenti beszédét, majd utóbb a külsejét is. A Párbeszéd országgyűlési képviselőjéről Bayer Zsolt felvezetésként azt mondta, „amikor nézem ezt a nyomorultat, hogy tényleg mennyire kiül az ember arcára, hogy mi van belül”, majd közölte, hogy akkor nézzék most inkább „a tartalmi részét”.

Mire Bencsik András közölte, hogy a képviselő beszédében elhangzottak hazugságok. „Ez a nő olyan ocsmány módon hazudik, azt kell mondjam, hogy - nem szép egy nőről ilyet mondani -, de amilyen ronda, olyan gonosz”.

Frissítés: Szabó Tímea Facebook-oldalán reagált a mondottakra. Posztjában újra felidézi napirend előtti felszólalásának néhány mondatát, majd megszólítja Bencsiket. „Bencsik úr! Orbán Viktor rendszere annyira megroppant, hogy nem maradt más eszköz, mint egy nőt rondázni? Tudja, a kormánypropaganda végtelen gyengeségét mutatja, ha kínjukban már az ellenük harcolók külsejét kommentálják.
2022 után nem is nagyon marad más szórakozásuk, gyakorolják csak ezt a sportot nyugodtan!”

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.