Előállítottak egy idős férfit, aki egy síró gyerek miatt légpuskával lőtt egy 18. kerületi óvodánál

A kislányáért ment az óvodába egy apuka délután, amikor a rendelkezésre álló adatok szerint egy közelben lakó idős férfi előbb minősíthetetlen hangnemben beszélt a síró gyerekről, majd, miután az apa ezt szóvá tette, a légpuskájával leadott egy lövést – írja a police.hu.

Illusztráció: police.hu

Senki sem sérült meg, a 71 éves férfit a rendőrök előállították, a légpuskát lefoglalták.

A XVIII. Kerületi Rendőrkapitányság felfegyverkezve elkövetett garázdaság megalapozott gyanújával indított eljárást. (police.hu)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.