18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Élő adásban kizárta a lakásból a csak fehérneműt viselő terhes barátnőjét az orosz influencer, és élőzte, ahogy halálra fagyott (18+)

INTERNET
2020 december 09., 05:13

Élőben, a nézők adományait várva közvetítette Sztanyiszlav Resetnyikov, a Stas Reeflay néven ismert 30 éves orosz influencer, ahogy december 2-án reggel, Moszkva környéki lakásukban előbb megveri, majd vízzel leönti és alsóneműben kituszkolja a lakásukból 28 éves barátnőjét, Valentina Grigorjevát. Hogy végig közvetítse, amint tovább kínozza, elvesz tőle egy kint talált dzsekit, hogy ne melegíthesse semmi, majd nem nyitja ki neki az ajtót, míg meg nem fagy.

A videó végén a férfi visszarángatta a kihűlt nőt a lakásba, azt is leközvetítve, ahogy észleli, hogy nincs pulzusa - “Nyuszikám, mi van veled? Gyerekek, nincs pulzusa, Sápadt. Nem lélegzik” - és hideg a teste, majd mentőt hívott.

Miközben a barátnője élettelen teste mögötte hevert egy ruhadarabbal letakarva, Resetnyikov adásban maradt.

A férfit a rendőrség letartóztatta. A Baza nevű független orosz hírcsatorna szerint, amely először számolt be az esetről, Resetnyikov a kiérkező rendőröknek először azt mondta, hogy a nőt azért zárta ki a hidegbe, mert “bűzlött”.

Felmerülhet a kérdés, hogy a nő miért maradt ott a lakásajtóban, ahol halálra fagyott. A választ egyelőre nem tudni - elképzelhető, hogy annyira megverte, hogy nem tudott elmenekülni - , de azok alapján, amit a brit Sun a férfi korábbi élőzéseinek felvételei alapján írt, elképzelhető, hogy a ebben az alkohol is szerepet játszott.

Resetnyikov, akinek volt Youtube-csatornája is, de a netes bevételeit egy olyan orosz streaming platformon, a DonatePay-en szerezte, ahol a nézők élőzés közben pénzzel támogathatják a közvetítőt, ugyanis rendszeresen berúgott a kamera előtt, a barátnőjével, illetve a lakásában gyakran bulizó ismerőseivel együtt.

A több órányi anyagot átnéző Sun szerint - és ebben más források is megegyeznek velük - előfordult, hogy egyes nézők azért ajánlottak fel konkrét, egy esetben ezer dollárt is elérő összegeket, hogy “Stas Reeflay” vagy valamelyik vendége válogatott megalázásoknak vagy kínzásoknak vesse alá a barátnőjét. Például törjenek el a fején egy étellel teli tányért.

De felvétel van olyan esetről is, amikor "Reefay" két másik férfi jelenlétében paprikaspével fújja le a nappalijuk kanapéján fekvő Grigorjevát, aki sikoltozik a fájdalomtól.

De a műsorfolyam nem kizárólag az ő kínzásából állt. Élőzték például a pár fős, súlyos lerészegedéssel végződő házibulijaikat, amiket előfordult, hogy a házigazda influencert verte meg egy vendége vagy fordítva. Megesett, hogy a vendégek részegségükben egész üveg italokat locsoltak egymásra.

A pár kettesben is veszekedett és verekedett a kamera előtt, screenshotok vannak egy olyan adásról, amiben a férfi széket és gitárt vágott Grigorjevához, aki bosszúból felgyújtotta a barátja ágyra halmozott ruháit. Rendszeres témája volt az adásoknak az is, hogy az influencer vagy ő és a vendégei annyit ittak és ettek, hogy a végén okádni kezdtek a kamera előtt.