Kavicsokkal és egy csavarozó készlettel dobálta a haragosát, majd egy husánggal szétverte a saját kocsiját

Felfegyverkezve elkövetett garázdaság megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság egy 28 éves múcsonyi nővel szemben.

A gyanúsított június 8-án 13 óra körül Múcsonyban egy korábbi nézeteltérés miatt rátámadt egy idősebb férfira, akit először szidni kezdett, és kavicsokkal dobált meg.

Ezután a nő beült az autójába, és nekitolatott a haragosa kocsijának.

Fotó: police.hu

Később a támadó az autójából kivett szerszámokkal (egy csavarozó készlet darabjaival) dobálta meg a férfit és annak kocsiját.

Fotó: police.hu

Ezzel párhuzamban a dühös nő elővett egy fahusángot, és a saját autóját kezdte ütlegelni.

Fotó: police.hu

Amikor ezzel végzett, újra a férfire támadt, aki próbálta kivédeni az ütéseket. A garázdaságnak az időközben helyszínre érkező rendőrök vetettek végett.

Fotó: police.hu

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság átadta az iratokat az ügyészségnek. (police.hu)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.