Nyolc éve történt az Ikea majom

444 Hírlevelek
Hírleveleink házhoz visznek mindent, amit tudni kell.

2012. december 9-én, vagyis már nyolc évvel ezelőtt készült el az internet egyik legfontosabb fotója egy torontói Ikeában, az ablakon kibámuló, irhakabátos makákóról.

Darwin, vagyis az Ikea majom akkor azonnal egy menhelyre került. Tulajdonosa még hosszú ideig pereskedett érte, az ügyet viszont elbukta, mert a kanadai törvények szerint vadállatot nem lehet háziállatként tartani. 

Darwinnak a kanadai menhelyen újra meg kellett tanulnia, hogy miként kell kabát nélküli majomként viselkedni. Arról sajnos nincs hír, hogy most mi van vele.


2013-as indulásunk óta 2021 lesz a 444 történetének legfontosabb éve. Hamarosan teljesen megújulunk, és teszünk egy nagy lépést arra, amerre a világ legjobb újságjai haladnak. A minden eddiginél színvonalasabb, tartalmasabb cikkek, videók, podcastok felé, egy olyan üzleti modellben, ami hosszú távon is garantálhatja a függetlenségünket, és ezért rátok, az olvasóinkra támaszkodik.

Csak veletek szövetségben tudunk túlélni és erősödni, ezért hoztuk létre a Kört azok számára, akik szívesen csatlakoznának a 444 közösségéhez, és támogatnák a munkánkat. A technikai fejlesztés zajlik, a feladat nem kicsi, minden erőnkkel azon vagyunk, hogy mihamarabb a végére érjünk. És közben olyan nagy dobásokra is van időnk, mint legújabb dokumentumfilmünk, A gyilkosok emlékműve.

Csatlakozz a 444 Körhöz, a független, minőségi sajtó támogatóinak közösségéhez!

Ha pedig már korábban csatlakoztál hozzánk, de úgy érzed, rászolgáltunk a további támogatásodra, itt tudsz segíteni.

Köszönjük!!444!!!

Kapcsolódó