Unokájával együtt diplomázott le a tennessee-i nagymama

külföld
2020 december 12., 18:46

42 évvel azután, hogy megkezdte tanulmányait, lediplomázott a University of Tennessee-n Pat Ormond, aki immáron - 75 évesen - hivatalosan is antropológusnak mondhatja magát.

Az eset érdekessége leginkább az, hogy vele együtt szerezte meg antropológia diplomáját Ormond 22 éves unokája, Melody is.

link Forrás

Pat az atlantai Kennesaw State University kezdte meg felsőfokú tanulmányait, de aztán Tennessee-ben folytatta, viszonylag jelentősnek mondható kihagyással. A nagy nap után azt nyilatkozta, biztos volt benne, hogy egyszer meglesz az a diploma, csak azt nem sejtette, hogy az unokájával közösen szerzi majd meg.

Könyvelőként dolgozott, miután családot alapított, de a család később addig unszolta, hogy fejezzbe az egyetemet, hogy végül engedett a nyomásnak, és nyugdíjazása után visszaült az iskolapadba. Így amikor pszichológusnak készülő unokája úgy döntött, hogy Kentucky-ból visszatér Tennessee-be, úgy döntött, eljött az idő. Közösen csak azután látogattak órákat, hogy kitört a járvány, és az előadásokat már csak online tartották meg.

A diplomaosztót a social distancing jegyében, vendégek nélkül tartották meg, de a két Ormond egymás után vették át okleveleiket.

Pat Ormond most történelem diplomájára készül. (CNN)