A legolcsóbb ajánlat is többe kerül, mint amennyi pénze van a fővárosnak a Lánchídra

Rendkívüli hírlevél
Amit 2021-ben azonnal tudni kell.

Beérkeztek az utolsó ajánlatok a két pályázó cégtől a Lánchíd felújítására, a Telex pedig úgy tudja, hogy az olcsóbbik pályázat megvalósítása bruttó 26,7 milliárd forintba kerülne.

Ez az ajánlat azért kicsit kínos, mert nincs benne sem az Alagút, sem a Széchenyi István tér felújítása, és ráadásul a fővárosnak az állami támogatással együtt csak 23,3 milliárd forintja lenne a hídra.

Az őszi, második kiírásra négy cég nyújtott be pályázatot, az A-Híd Építő Zrt, a Közgép Építő- és Fémszerkezetgyártó Zrt., az SDD Konzorcium, és a Strabag Általános Építő Kft. A lap úgy tudja, hogy a pályázók közül már csak az A-Híd és a Strabag van versenyben.

A főváros egyszer már visszadobott egy bruttó 35,29 milliárd forintos ajánlatott forráshiány miatt, a mostani ajánlatot még egyelőre mérlegelik. 

2013-as indulásunk óta 2021 lesz a 444 történetének legfontosabb éve. Hamarosan teljesen megújulunk, és teszünk egy nagy lépést arra, amerre a világ legjobb újságjai haladnak. A minden eddiginél színvonalasabb, tartalmasabb cikkek, videók, podcastok felé, egy olyan üzleti modellben, ami hosszú távon is garantálhatja a függetlenségünket, és ezért rátok, az olvasóinkra támaszkodik.

Csak veletek szövetségben tudunk túlélni és erősödni, ezért hoztuk létre a Kört azok számára, akik szívesen csatlakoznának a 444 közösségéhez, és támogatnák a munkánkat. A technikai fejlesztés zajlik, a feladat nem kicsi, minden erőnkkel azon vagyunk, hogy mihamarabb a végére érjünk. És közben olyan nagy dobásokra is van időnk, mint legújabb dokumentumfilmünk, A gyilkosok emlékműve.

Csatlakozz a 444 Körhöz, a független, minőségi sajtó támogatóinak közösségéhez!

Ha pedig már korábban csatlakoztál hozzánk, de úgy érzed, rászolgáltunk a további támogatásodra, itt tudsz segíteni.

Köszönjük!!444!!!