Kezdő télapó akadt fenn egy villanypóznán Kaliforniában

A télapónak öltözött férfi az észak-kaliforniai Rio Linda egyik iskolájába szállított volna édességet motoros siklóernyővel, de nem sokkal felszállás után fennakadt egy villanypózná. Végül a tűzoltóknak darukkal kellett leszedniük, de senki sem sérült meg. 

Mivel a mentőakció alatt le kellett kapcsolni az elektromosságot, ezért Rio Linda környékén 200-an maradtak áram nélkül. Egy szemtanú szerint a pilota még kezdő télapó volt, legalábbis ez volt az első alkalom, hogy beöltözött. (APNews)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.