A$AP Rocky egy 110 éves Unicum-poszterrel a ruháján pózol, Zwack Sándor még csak nem is hallott róla

DIVAT
2020 december 23., 08:33

Gyomorerősítő likőr - Vigyázz! Utánozzák!– olvasható az amerikai rapper, A$AP Rocky ruháján, a felirat felett pedig ott van egy unicumos üveg meg egy Zwack logó is, mivel ez egy 1910-es Unicum-reklámplakát.

A ruhát Marine Serre tervezte közösen az AWGE-vel, és mint kiderült, a Zwacknál semmit nem tudtak erről, teljesen véletlenül derült ki számukra, hogy egy 110 éves plakátjukat felhasználták. Zwack Sándor az ügyben nekünk annyit nyilatkozott:

„Hivatalos kérés nem érkezett hozzánk a tervezők részéről, mi is a nemzetközi sajtóból értesültünk a kapszulakollekcióról, de nagyon örülünk, hogy egy 1910-es poszterünk ma is releváns tud lenni.”

A kérdésre, hogy tervezik-e jogi útra terelni a dolgot, azt válaszolták, egyelőre nem foglalkoznak ezzel, mert most a karácsonnyal vannak elfoglalva. A Corporationznek viszont elmondta, hogy tervezik „ezt használni belső, magyar kommunikációban”, ahogy tervezik megkeresni A$AP Rockyt és Marine Serrét is. Hozzátette:

„Meglátjuk, mi lesz majd a vége. Bevallom őszintén, én nem tudtam, hogy ő pontosan ki, de amikor megmutattam mindezt a fiamnak, ő leesett a székről.”

Aki ettől a hírtől most nagyon izgalomba jött, és nagyon szeretne magának egy unicumos Marine Serre pólót, az gyorsan tegyen le erről a tervéről, mert Serre a Vogue-nak azt mondta, kollekciójának minden darabja egyedi, a ruhák csak hasonlítanak egymásra, de a minta mindegyiken más. Vagyis úgy tűnik, a világon mindössze egyetlen egy darab olyan Marine Serre-ruha készült, amin látható a Zwack 110 éves plakátja.

Kerestem Marine Serrét is, de egyelőre nem kaptam válaszokat, hogy mégis hol találkozott a Zwack plakátjával, és egyáltalán tudta-e, mit ábrázol az, mielőtt ruhára nyomták.