Budapestre csalta, aztán megerőszakolta és prostitúcióra kényszerítette áldozatát egy erzsébetvárosi férfi

„Gaz van itt va rendorok” - írta ismerősének a 34 éves J. István, mielőtt a VII. kerületi nyomozók elfogták személyi szabadság megsértése, kitartottság, szexuális erőszak és más bűncselekmények megalapozott gyanúja miatt.

A police.hu szerint a férfi ősszel ismerkedett meg a közösségi médiában egy 27 éves, Heves megyei nővel. Budapesten találkoztak személyesen, ahol a férfi arra akarta rávenni, hogy regisztráljon egy szexuális szolgáltatásokat hirdető weboldalra. A nő hallani sem akart róla, de a férfi nem engedte ki a lakásból, azzal fenyegette, hogy megöli a családját, majd megerőszakolta. 

A férfi ezután prostítúcióra kényszerítette áldozatát. A pénzt elvette tőle, folyamatosan fenyegette, többször megverte a nőt, aki sehová sem mehetett nélküle. Az áldozat végül családjától kért segítséget, akik december 21-én fordultak a rendőrséghez. Még aznap megtalálták őt egy erzsébetvárosi lakásban, a férfit a lépcsőházban fogták el.  

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.