Majdnem a kamerák előtt végzett ki egy galambot Boris Johnson macskája

ÁLLAT
2020 december 24., 11:18
comments 76

Larry már 2011 óta tartja magát a brit miniszterelnöki hivatal Chief Mousereként (még David Cameron vitte oda), ezzel szinte példátlan állandóságot képvisel a brit politikai rendszerben. Egyébként Cameron a lemondásakor tisztázta, hogy a macskát nem viheti magával, amikor kiköltözik, mert Larry egy közszolga, akit nagyon kedvelnek a hivatalban.

photo_camera Boris Johnson és Larry Fotó: CHRIS J RATCLIFFE/AFP

A macska már több egeret is nyilvánosan kivégzett a Downing Street 10-ben, azonban most némileg túllépett a hatáskörén, és egy galambra támadt, ami az utolsó pillanatban még meg tudott menekülni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.