A kómából ébresztett megkéselt rendőr első kérdése az volt, hogy "mikor mehetek dolgozni?"

bűnügy
2020 december 25., 17:01

Felébresztették a mesterséges kómából az Újpesten megkéselt rendőrt, aki körülményekhez képest jól van, tudatta a BRFK. A 26 éves őrmester első kérdése a beszámoló szerint az volt, hogy

"mikor mehetek dolgozni?"

Kolléganőjét, aki lelőtte a támadót, már korábban kiengedték a kórházból, ahová sokkos állapota miatt vitték, de egészen addig nem hagyta el az intézményt, amíg járőrtársa magához nem tér.

link Forrás

A rendőrségre csütörtök reggel 6 óra 37 perckor több bejelentés érkezett egy hangoskodó férfiről, aki egy IV. kerületi, Kassai utcai társasház lépcsőházában emeletről emeletre rohangált és közben agresszívan ütötte, rugdosta a bejárati ajtókat. A BRFK IV. kerületi rendőrkapitányságának járőrpárosa - egy férfi és egy nő - érkezett a helyszínre. A zavart férfi előzmény nélkül rátámadt a rendőrökre, többször megszúrta 26 éves őrmestert. Társa, a 23 őrmesternő több lövéssel fékezte meg 35 éves délegyházi férfit, aki a helyszínen meghalt. A megszúrt rendőrt életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba, kolléganője bár nem sérült meg, sokkos állapota miatt megfigyelésre szintén kórházba került.