Befutott egy karácsonyi videó egy jégről mentett őzzel

Járvány hírlevél
A koronavírus és a küzdelem ellene. A helyzet itthon és a világban.

December 24-én fontos videó került fel a Twitterre: egy befagyott tóról mentettek meg egy őzt, aki nem tudott lábra állni a csúszós jégen. 

A WKYC Channel 3 szerint a férfi hazafelé tartott, amikor meglátta a jégen szenvedő őzet, ezért szólt egy barátjának, hogy segítsen, illetve még gyorsan hazarohant egy pórázért, amiről nem derült ki, hogy mit akart vele kezdeni, de végül nem is tudta használni, így egyszerűen fogta és kitolta az állatot a partra.

Az őz köszönés nélkül távozott.

2013-as indulásunk óta 2021 lesz a 444 történetének legfontosabb éve. Hamarosan teljesen megújulunk, és teszünk egy nagy lépést arra, amerre a világ legjobb újságjai haladnak. A minden eddiginél színvonalasabb, tartalmasabb cikkek, videók, podcastok felé, egy olyan üzleti modellben, ami hosszú távon is garantálhatja a függetlenségünket, és ezért rátok, az olvasóinkra támaszkodik.

Csak veletek szövetségben tudunk túlélni és erősödni, ezért hoztuk létre a Kört azok számára, akik szívesen csatlakoznának a 444 közösségéhez, és támogatnák a munkánkat. A technikai fejlesztés zajlik, a feladat nem kicsi, minden erőnkkel azon vagyunk, hogy mihamarabb a végére érjünk. És közben olyan nagy dobásokra is van időnk, mint legújabb dokumentumfilmünk, A gyilkosok emlékműve.

Csatlakozz a 444 Körhöz, a független, minőségi sajtó támogatóinak közösségéhez!

Ha pedig már korábban csatlakoztál hozzánk, de úgy érzed, rászolgáltunk a további támogatásodra, itt tudsz segíteni.

Köszönjük!!444!!!