Egy milliárdos vette meg Michael Jackson Neverlandjét

A 2009-ben elhunyt énekes egyik barátja, Ron Burkle vásárolta meg az énekes egykori birtokát, Neverlandet. 22 millió dollárt, vagyis több mint 6,5 milliárd forintot fizetett a több mint ezer hektáros területért, amit évekkel ezelőtt még jóval többért, 100 millió dollárért próbáltak meg eladni. 

Aztán az ár folyamatosan zuhant, feltehetően az Elhagyni Neverlandet című dokumentumfilm miatt, amiben ketten is beszámoltak arról, hogy gyerekkorukban hogyan molesztálta őket Michael Jackson.

Jackson 1987-ben, 19,5 millió dollárért vette meg a birtokot, ahol állatkertet és vidámparkot is épített. Az énekes itt 2005-ig élt, négy évvel később halt meg gyógyszer-túladagolásban.

(BBC)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Kapcsolódó