Íme a hód, aminek több mint 700 ezer követője van a Tiktokon

ÁLLAT
2020 december 26., 10:24

Beave, a mentett hód több mint 700 ezer követővel büszkélkedhet a Tiktokon, ahova többnyire gondozója arról tölt fel videókat, ahogy párnákból, és vécépumpából gátakat épít a házban.

Beave háromhetes korában 2020 májusában veszthette el a szüleit (feltehetően orvvadászok levadászták őket), amikor egy nő megtalálta az út szélén. A megtaláló elvitte egy Nancy nevű nőhöz, aki két éve foglalkozik vadállatok rehabilitációjával, akik elszakadtak a szüleiktől. Mivel a fiatal vadállatok a szüleiktől tanulják meg, hogy éljenek túl a vadonban, ezért Nancy is ezt igyekszik átadni ezeknek az állatoknak.

Bár Beave szinte már háziállat lett: jobban szeret benn lenni a házban, mint a kertben, ahova egy kutyabejárón keresztül közlekedik, még mindig nagy az ösztön benne a gátak építésére. Faágak helyett azonban Beave abból épít gátat, amit a lakásban talál, legyenek azok párnák, szőnyegek vagy vécépumpa. Beave bár most elé profi a gátépítésben, a gondozója szerint még legalább 2-3 év mire vissza lehet engedni a természetbe. (Mymodernmet)

link Forrás
link Forrás