Íme a hód, aminek több mint 700 ezer követője van a Tiktokon

Járvány hírlevél
A koronavírus és a küzdelem ellene. A helyzet itthon és a világban.

Beave, a mentett hód több mint 700 ezer követővel büszkélkedhet a Tiktokon, ahova többnyire gondozója arról tölt fel videókat, ahogy párnákból, és vécépumpából gátakat épít a házban.

Beave háromhetes korában 2020 májusában veszthette el a szüleit (feltehetően orvvadászok levadászták őket), amikor egy nő megtalálta az út szélén. A megtaláló elvitte egy Nancy nevű nőhöz, aki két éve foglalkozik vadállatok rehabilitációjával, akik elszakadtak a szüleiktől. Mivel a fiatal vadállatok a szüleiktől tanulják meg, hogy éljenek túl a vadonban, ezért Nancy is ezt igyekszik átadni ezeknek az állatoknak.

Bár Beave szinte már háziállat lett: jobban szeret benn lenni a házban, mint a kertben, ahova egy kutyabejárón keresztül közlekedik, még mindig nagy az ösztön benne a gátak építésére. Faágak helyett azonban Beave abból épít gátat, amit a lakásban talál, legyenek azok párnák, szőnyegek vagy vécépumpa. Beave bár most elé profi a gátépítésben, a gondozója szerint még legalább 2-3 év mire vissza lehet engedni a természetbe. (Mymodernmet)

2013-as indulásunk óta 2021 lesz a 444 történetének legfontosabb éve. Hamarosan teljesen megújulunk, és teszünk egy nagy lépést arra, amerre a világ legjobb újságjai haladnak. A minden eddiginél színvonalasabb, tartalmasabb cikkek, videók, podcastok felé, egy olyan üzleti modellben, ami hosszú távon is garantálhatja a függetlenségünket, és ezért rátok, az olvasóinkra támaszkodik.

Csak veletek szövetségben tudunk túlélni és erősödni, ezért hoztuk létre a Kört azok számára, akik szívesen csatlakoznának a 444 közösségéhez, és támogatnák a munkánkat. A technikai fejlesztés zajlik, a feladat nem kicsi, minden erőnkkel azon vagyunk, hogy mihamarabb a végére érjünk. És közben olyan nagy dobásokra is van időnk, mint legújabb dokumentumfilmünk, A gyilkosok emlékműve.

Csatlakozz a 444 Körhöz, a független, minőségi sajtó támogatóinak közösségéhez!

Ha pedig már korábban csatlakoztál hozzánk, de úgy érzed, rászolgáltunk a további támogatásodra, itt tudsz segíteni.

Köszönjük!!444!!!