Egy legalább húszezer éves, bundás orrszarvúgyerek olvadt ki a tundrából

Rendkívüli hírlevél
Amit 2021-ben azonnal tudni kell.

Bundástul fagyott bele Jakutföldön egy 3-4 éves orrszarvúgyerek a jégbe úgy húszezer évvel ezelőtt, és csak most, 2020-ban olvadt ki onnan, hogy megtalálják a régészek.

Az orosz Tudományos Akadémia egyik munkatársa, dr. Valerij Plotnikov szerint az állat elszakadhatott az anyjától és valószínűleg megfulladt. 

Azt egyelőre nem tudják, hogy milyen nemű volt, az pedig majd a szénizotópos vizsgálatból derül ki, hogy pontosan mikor élt a bundás rinocérosz, akinek szőrzete elég szépen konzerválódott a jégben. Az állatról további csodálatos képeket lehet megtekinteni a Siberian Times oldalán.

2013-as indulásunk óta 2021 lesz a 444 történetének legfontosabb éve. Hamarosan teljesen megújulunk, és teszünk egy nagy lépést arra, amerre a világ legjobb újságjai haladnak. A minden eddiginél színvonalasabb, tartalmasabb cikkek, videók, podcastok felé, egy olyan üzleti modellben, ami hosszú távon is garantálhatja a függetlenségünket, és ezért rátok, az olvasóinkra támaszkodik.

Csak veletek szövetségben tudunk túlélni és erősödni, ezért hoztuk létre a Kört azok számára, akik szívesen csatlakoznának a 444 közösségéhez, és támogatnák a munkánkat. A technikai fejlesztés zajlik, a feladat nem kicsi, minden erőnkkel azon vagyunk, hogy mihamarabb a végére érjünk. És közben olyan nagy dobásokra is van időnk, mint legújabb dokumentumfilmünk, A gyilkosok emlékműve.

Csatlakozz a 444 Körhöz, a független, minőségi sajtó támogatóinak közösségéhez!

Ha pedig már korábban csatlakoztál hozzánk, de úgy érzed, rászolgáltunk a további támogatásodra, itt tudsz segíteni.

Köszönjük!!444!!!