Benedek Tibor által dedikált labdára licitálva segíthetnek egy SMA-ban szenvedő kisgyereken

Már 240 ezer forintnál jár a licit arra a vízilabdára, amit a tavaly elhunyt ikon, a sokszoros olimpiai- és világbajnok Benedek Tibor dedikált, és amit tulajdonosa, János jótékony célra, az SMA-s kazincbarcikai kisfiú, Zsombor támogatására ajánlott föl.

János Zsomborhoz hasonlóan barcikai, ezért is jött az ötlet, hogy labdáját az ő gyógyulására ajánlja. Az ezer forintról indult licit még január 4-ig tart, János és a Zsombor gyógyulását támogató alapítvány addig várja a felajánlásokat a labdáért.

Vigyék önök is hírét János jótékonysági akciójának - amire időközben a magyar férfi vízilabda válogatott is felfigyelt. Vagy, ha tehetik, licitáljanak is a Benedek Tibor által dedikált labdára! Jó célt támogathatnak vele.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.