Erzsébet királynő egyik alkalmazottja nyolc hónap börtönt kapott, amiért lopkodott a palotából

Rendkívüli hírlevél
Amit 2021-ben azonnal tudni kell.

A 37 éves Adam Cantót nyolc hónap börtönbüntetésre ítélték, miután kiderült, hogy különböző tárgyakat, érméket és fotókat lopott össze a Buckingham-palotából közel százezer font értékben, majd azokat megpróbálta eladni az eBay-en. Egy részét sikerült is – áron alul – eladnia, így szedett össze 7741 angol fontot. 

De nemcsak a palotából, hanem a palota ajándékboltjából és munkatársai öltözőszekrényéből is lopott.

A férfi 2015 óta dolgozott Erzsébet királynő cateringért felelős asszisztenseként, de a lopásokat csak az utóbbi időben, 2019-ben és 2020-ban követte el.

(BBC)

2013-as indulásunk óta 2021 lesz a 444 történetének legfontosabb éve. Hamarosan teljesen megújulunk, és teszünk egy nagy lépést arra, amerre a világ legjobb újságjai haladnak. A minden eddiginél színvonalasabb, tartalmasabb cikkek, videók, podcastok felé, egy olyan üzleti modellben, ami hosszú távon is garantálhatja a függetlenségünket, és ezért rátok, az olvasóinkra támaszkodik.

Csak veletek szövetségben tudunk túlélni és erősödni, ezért hoztuk létre a Kört azok számára, akik szívesen csatlakoznának a 444 közösségéhez, és támogatnák a munkánkat. A technikai fejlesztés zajlik, a feladat nem kicsi, minden erőnkkel azon vagyunk, hogy mihamarabb a végére érjünk. És közben olyan nagy dobásokra is van időnk, mint legújabb dokumentumfilmünk, A gyilkosok emlékműve.

Csatlakozz a 444 Körhöz, a független, minőségi sajtó támogatóinak közösségéhez!

Ha pedig már korábban csatlakoztál hozzánk, de úgy érzed, rászolgáltunk a további támogatásodra, itt tudsz segíteni.

Köszönjük!!444!!!