36 000 dollár fölé ment a bitcoin

Reggel 4 hírlevél
Amit 2021-ben tudni kell, minden reggel.

Az október óta elképesztő iramban erősödött bitcoin lendületét sem törték meg a washingtoni események, sőt új rekordszintre ért, áttörte a 36 000 dolláros határt a digitális valuta. A 36 400 dollár fölötti csúcsra éppen azokban a percekben ért fel, amikor a zavargások híre beterítette az amerikai médiát. A bitcoin az utóbbi egy hónapban csaknem megduplázta az értékét, majdnem 90 százalékkal drágult. Tavaly ilyenkor pedig 8200 dollár körül volt az árfolyam (tehát több mint négyszeres az értéknövekedés).

Az elmúlt percekben a bitcoin árfolyama néhány dollárral 36 000 dolár alá csökkent, így is több mint 6 százalékot erősödött 24 óra alatt. (Coindesk)

2013-as indulásunk óta 2021 lesz a 444 történetének legfontosabb éve. Hamarosan teljesen megújulunk, és teszünk egy nagy lépést arra, amerre a világ legjobb újságjai haladnak. A minden eddiginél színvonalasabb, tartalmasabb cikkek, videók, podcastok felé, egy olyan üzleti modellben, ami hosszú távon is garantálhatja a függetlenségünket, és ezért rátok, az olvasóinkra támaszkodik.

Csak veletek szövetségben tudunk túlélni és erősödni, ezért hoztuk létre a Kört azok számára, akik szívesen csatlakoznának a 444 közösségéhez, és támogatnák a munkánkat. A technikai fejlesztés zajlik, a feladat nem kicsi, minden erőnkkel azon vagyunk, hogy mihamarabb a végére érjünk. És közben olyan nagy dobásokra is van időnk, mint legújabb dokumentumfilmünk, A gyilkosok emlékműve.

Csatlakozz a 444 Körhöz, a független, minőségi sajtó támogatóinak közösségéhez!

Ha pedig már korábban csatlakoztál hozzánk, de úgy érzed, rászolgáltunk a további támogatásodra, itt tudsz segíteni.

Köszönjük!!444!!!

Kapcsolódó