Sorra viszi el a kocsikat egy 15 éves faddi srác, aki nagyon szeretne vezetni

bűnügy
2021 január 06., 12:46

Egy faddi férfi tett feljelentést még október 24-én ismeretlen tettes ellen, miután ellopták a családja tulajdonában lévő autót, amiben benne hagyták az indítókulcsot. Az autót később Szekszárdon, az út szélén leállítva találták meg.

Néhány nappal később újabb bejelentés érkezett a Tolnai Rendőrőrsre: egy faddi férfi kocsiját is elvitték, abban is ott volt az indítókulcs.

A tolnai rendőrök beazonosították a feltételezett elkövetőt, egy 15 éves, a faddi nevelőotthonban élő fiút. A fiatal elismerte mindkét lopást, azt mondta a rendőröknek, hogy azért vitte el az autókat, mert a barátnőjével akart kocsikázni.

De a fiú a kihallgatása után pár nappal, november 1-én újra lecsapott: Tolnán egy nyitva hagyott autó indítókulcsát lopta el, hogy később azzal a kocsival is autózzon. Akkor a tolnai rendőrök még azelőtt elfogták a fiút, mielőtt elvihette volna a kocsit.

A gyanúsítotti kihallgatáson a fiú a rendőröknek egy korábbi lopást is elismert, amikor egy nyitva hagyott kocsiból lopott el két pénztárcát a benne levő készpénzzel.

photo_camera Fotó: police.hu

A tolnai rendőrök a fiút engedély nélküli vezetés miatt is feljelentették.

Az év elején újabb autó tűnt el Faddról: vasárnap késő este tett feljelentést egy helyi férfi, mert valaki ellopta a kocsiját, amiben benne volt az indítókulcs. Az ellopott kocsit kedden találták meg a Pálfára vezető úton.

photo_camera Fotó: police.hu

Az eset kapcsán elszámoltatták a novemberben elfogott 15 éves fiút, aki elismerte a nyomozóknak, hogy ő vitte el az autót azért, mert Pálfára akart menni vele. (police.hu)