Karácsonykor tűnt el egy karcagi nő, volt élettársa most ismerte be, hogy megölte őt, majd Dunába dobta a testét

bűnügy
2021 január 07., 08:02

December 22-én tűnt el egy karcagi nő, eltűnése miatt anyja tett bejelentést a elyi rendőrkapitányságon. A rendőrök először közigazgatási eljárás keretében kezdték vizsgálni az ügyet, aztán január 4-én bejelentés érkezett a lajosmizsei rendőrőrsre, hogy a lajosmizsei kiserdőben női ruhadarabokat találtak, amiket a karcagi nő viselt eltűnése napján.

Ezután vették őrizetbe a volt élettársat, egy felsőlajosi férfit, aki a gyanú szerint december 22-én megölte a nőt, majd holttestét a Dunába süllyesztette.

A police.hu-n közzétett tájékoztatás szerint a nő két gyerekével és volt élettársával négy évig élt együtt egy Lajosmizséhez közeli településen, a férfival 2020 decemberében szakított. A 32 éves B. Attilát gyanúsítottként hallgatták ki, kihallgatásán elmondta, hogy december 22-én élettársával vitatkoztak, majd a vita tettlegességig fajult és a nő meghalt. Ezután a holttestet autójának csomagtartójába tette, majd később a Dunába süllyesztette, a nő ruháit pedig szétszórta a lajosmizsei kiserdőben. A férfi letartóztatását kezdeményezték az ügyészségnél.

A tájékoztatás szerint a nő holttestét egyelőre nem találták meg.

(MTI/police.hu)