Karácsonykor tűnt el egy karcagi nő, volt élettársa most ismerte be, hogy megölte őt, majd Dunába dobta a testét

December 22-én tűnt el egy karcagi nő, eltűnése miatt anyja tett bejelentést a elyi rendőrkapitányságon. A rendőrök először közigazgatási eljárás keretében kezdték vizsgálni az ügyet, aztán január 4-én bejelentés érkezett a lajosmizsei rendőrőrsre, hogy a lajosmizsei kiserdőben női ruhadarabokat találtak, amiket a karcagi nő viselt eltűnése napján.  

Ezután vették őrizetbe a volt élettársat, egy felsőlajosi férfit, aki a gyanú szerint december 22-én megölte a nőt, majd holttestét a Dunába süllyesztette.

A police.hu-n közzétett tájékoztatás szerint a nő két gyerekével és volt élettársával négy évig élt együtt egy Lajosmizséhez közeli településen, a férfival 2020 decemberében szakított. A 32 éves B. Attilát gyanúsítottként hallgatták ki, kihallgatásán elmondta, hogy december 22-én élettársával vitatkoztak, majd a vita tettlegességig fajult és a nő meghalt. Ezután a holttestet autójának csomagtartójába tette, majd később a Dunába süllyesztette, a nő ruháit pedig szétszórta a lajosmizsei kiserdőben. A férfi letartóztatását kezdeményezték az ügyészségnél.

A tájékoztatás szerint a nő holttestét egyelőre nem találták meg.

(MTI/police.hu)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.