Ötvenedik születésnapja után öt nappal lett öngyilkos Stella Tennant, modell

Az ötvenedik születésnapja után 5 nappal lett öngyilkos Stella Tennant, világhírű modell december 22-én.

A családja megerősítette, hogy a modell a kioltotta a saját életét, miután már egy ideje nem volt jól. 

Tennant az 1990-es évek egyik leghíresebb szupermodellje volt, aki Kate Moss és Erin O'Connor mellett az androgün korszakát vezette be a kifutón. Olyan tervezők ruháit viselte, mint Alexander McQueen, Karl Lagerfeld, Nicolas Ghesquière, Riccardo Tisci és Victoria Beckham, de a Calvin Klein reklámarca is volt. (Guardian, BBC)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.