Mestertrollok: a negyedosztályú Crawley 3-0-ra vezetett a Leeds ellen, erre becserélték az élete első profi meccsét játszó valóságsósztárt

angol foci
2021 január 11., 05:38
comments 12

Az élvezet minden cseppjét kiharcolta a League 2-ban, vagyis az angol negyedosztályban szereplő Crawley Town csapata a Leeds elleni FA Kupa-meccséből. Nem volt elég, hogy a patinás kupasorozat egyik legnagyobb meglepetését okozva 3 második félidei góllal radírozták le a Premier League-ben játszó, a legendás Marcelo Bielsa által edzett ellenfelüket.

A 93.-percben ugyanis becserélték Mark Wright balhátvédet.

link Forrás

Ami olyan, sőt olyanabb húzás volt, mintha a Fradi a BL-csoportkörbe jutásért vívott döntő meccsén becserélte volna Berki Krisztiánt. Wright ugyanis nem focista, hanem valóságsószereplő. A főállású tévés személyiség, focistának készült, gyerekként olyan PL-csapatokban fordult meg, mint a West Ham, az Arsenal és a Tottenham, de amint 18 évesen elkezdte volna a focis karrierjét a Southendben, egyből úgy döntött, hogy marad csak félprofi és közben éjszakai klubokban dolgozik buliszervezőként, így 2011-ig pár meccset játszott öszesen csereként, amatőr kiscsapatokban, majd teljesen abbahagyta és tévézni kezdett.

Így most, 33 évesen, a klubtörténet legnagyobb győzelme során játszotta élete első profi focimeccsét. A Wright családban különösen nagy esemény lehetett, mert húsz perccel előtte az öccsét, Josht is becserélték. Ő mondjuk rendes focista.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.