Szögekkel szórta tele az utat az elutasított osztrák nyugdíjas Mosonmagyaróvár mellett

Rendkívüli hírlevél
Amit 2021-ben azonnal tudni kell.

A vád szerint a 77 éves osztrák férfi 2019 decemberében, a gépkocsijából haladás közben 30 m-es útszakaszon 5-7 cm hosszúságú szegeket, csavarokat szórt ki. A mögötte haladók ezt észrevették, és értesítették a rendőrséget, így baleset, anyagi kár nem keletkezett.

Az eljárás során kiderült, hogy a férfi korábban udvarolni próbált egy, a környéken lakó hölgynek, aki viszont elutasította a férfi közeledését. A nyugdíjas ezért bosszúból szórta ki a szegeket a nő lakóhelyénél.

Az ügyészség a férfit közúti veszélyeztetés bűntettével vádolja. Vele szemben a vádiratban pénzbüntetés kiszabására tett indítványt, valamint indítványozta, hogy a terheltet a bíróság tiltsa el a járművezetéstől.

A nyomozás során a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság rendőrei jártak el, az érdemi döntést pedig várhatóan a Mosonmagyaróvári Járásbíróság fogja meghozni.

2013-as indulásunk óta 2021 lesz a 444 történetének legfontosabb éve. Hamarosan teljesen megújulunk, és teszünk egy nagy lépést arra, amerre a világ legjobb újságjai haladnak. A minden eddiginél színvonalasabb, tartalmasabb cikkek, videók, podcastok felé, egy olyan üzleti modellben, ami hosszú távon is garantálhatja a függetlenségünket, és ezért rátok, az olvasóinkra támaszkodik.

Csak veletek szövetségben tudunk túlélni és erősödni, ezért hoztuk létre a Kört azok számára, akik szívesen csatlakoznának a 444 közösségéhez, és támogatnák a munkánkat. A technikai fejlesztés zajlik, a feladat nem kicsi, minden erőnkkel azon vagyunk, hogy mihamarabb a végére érjünk. És közben olyan nagy dobásokra is van időnk, mint legújabb dokumentumfilmünk, A gyilkosok emlékműve.

Csatlakozz a 444 Körhöz, a független, minőségi sajtó támogatóinak közösségéhez!

Ha pedig már korábban csatlakoztál hozzánk, de úgy érzed, rászolgáltunk a további támogatásodra, itt tudsz segíteni.

Köszönjük!!444!!!