A mohácsi rendőrkapitány lehet egy pécsi karambol halálos áldozata

Két portál, a Blikk és a Pécsma is úgy tudja, dr. Páter Attila, a Mohácsi Rendőrkapitányság vezetője lehet az áldozata annak a halálos karambolnak, ami péntek reggel 7 óra 30 perc körül történt Pécsen, a Nyugati Ipari úton.

A police.hu-n annyi jelent meg a balesetről, hogy két személyautó ütközött össze az 57-es főút 43-as kilométerénél, Pécs térségében, az egyik sofőr a helyszínen életét vesztette, a másik pedig megsérült.

A Pécsma azt írja, a mohácsi rendőrkapitány szolgálati Skodájával ütközött egy BMW-vel, és a police.hu felvételein is ez a két autótípus látható. A rendőrség azonban egyelőre nem erősítette meg hivatalosan az információt.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.