Óriási lángokkal égett egy kamion Kecskemétnél

Egy kamion és egy személygépkocsi ütközött össze eddig tisztázatlan körülmények között a 445-ös számú út 3-as kilométerénél péntek reggel 9 óra magasságában, írja a police.hu.  A baleset következtében a személyautó sofőrje olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

Az már a hiros.hu helyszíni beszámolójából derül ki, hogy a kamion a baleset következtében kigyulladt és teljesen kiégett.

A helyszínelés idejére a rendőrök lezárták az elkerülőt. (via hvg.hu)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.