Visszatérés a Visszatérésre

A 444 történetének egyik legnagyobb hatású cikke volt Magyari Péter Utána minden állat szomorú című, 2014-es riportja az ismert pedagógus és tévés szerkesztő Sipos Pál szexuális visszaéléseiről. Belterjeskedő podcastunkban a cikkről, illetve az ugyanerről a témáról készült, tavaly év elején bemutatott HBO-dokumentumfilmről (Visszatérés Epipóba) beszélget a kvázigazda, Winkler Róbert a szerzővel, Magyari Péterrel valamint a film egyik szereplőjével, Miklósi Gáborral és Uj Péterrel, aki csak úgy ott volt.

Kábé így haladunk:

  • 04:35 – Winkler összefoglalja a harmincas évek óta létező bánki tábor előtörténetét, közben eltéved Nógrád és Borsod között.
  • 06:00 – Miklósi Gábor elmeséli, honnan a tábor neve, és hogyan került ebbe a sztoriba már 5 évesen.
  • 19:00 – Miért nem vállalta a film forgatókönyvét Magyari Péter?
  • 24:00 – Magyari feszült találkozója Sipos Pállal.
  • 34:50 – Te beadnád három hétre a gyerekedet nyári táborba?

(Grafika: TBG)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Kapcsolódó