Sorra ismerik el a kormánylapok: nem volt titkos Karácsony-Gyurcsány-Alföldi találkozó az SZFE ügyében

„Titokban egyeztetett Gyurcsány, Karácsony és Alföldi” - hirdette a Magyar Nemzet  szeptemberben. Ha viszont ma valaki felkeresi a cikket, ez a kép fogadja:

A lap külön helyreigazítást is közölt. Hasonló a helyzet a Hír TV „Kormányváltás esetén több száz vezető beosztású embert rúgnának ki Gyurcsányék”, a Magyar Hírlap „Gyurcsány magához rendelte az aktivistákat” és a Pesti srácok „Titkos fejtágítót tartott Gyurcsány Karácsonynak és a színművészetiseknek?” című cikkeivel is. 

A Hír TV tavaly szeptemberben azzal állt elő, hogy Karácsony Gergely Gyurcsány Ferenccel és Alföldi Róberttel közösen egyeztetett egy SZFE-s diákkal és az egyetemfoglalás egyik szervezőjével. Az érintettek akkor egységesen azt mondták, nem volt ilyen találkozó, de ez nem különösebben bizonytalanította el a kormánymédiát, akik a Hír TV nyomán számos cikkben beszámoltak a titkos tárgyalásról.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.