Napsütéssel indul, havazással érhet véget a nap

Pár tavaszias nap után kedden újra téliesre vált az időjárás. Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelentése szerint reggel és délelőtt fokozatosan felszakadozik és csökken a felhőzet, és gyakori felhőátvonulások mellett a legtöbb helyen kisüthet a nap. Délelőtt még csak néhol, délutántólviszont a Dunántúlon sok helyütt alakulhatnak ki hózáporok.

A Dunántúlon és a középső országrészben megerősödhet az északnyugati szél, mely a Bakonyban és a Fertő-tó térségében viharossá is válhat.

A hőmérséklet napközben mínusz 1 és plusz öt fok között alakul, éjszakára viszont akár mínusz 8 fokig is lehűlhet.


A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.